top


Konspektai.com > Informatika > Atvirojo kodo sistemos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Atvirojo kodo sistemos. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Informatika. Referatas, 9 puslapiai, 83kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Sql kalba – standartinė duomenų bazių kalba. Sql kalba. Sql svarba. Sql privalumai. Nepriklausomybė nuo konkrečių dbvs. Perkėlimas iš vienos kompiuterinės sistemos į kitą. Sql standartai. Ibm pritarimas. Odbc protokolas ir microsoft. Aukšto lygio struktūra, panaši į bendrinę anglų kalbą. Interaktyvios užklausos. Programinė prieiga prie duomenų bazės. Įvairus duomenų pavaizdavimas. Pilnavertė darbui su duomenų bazėmis skirta kalba. Dinamiškas duomenų nustatymas. Įšvados. Spartus SQL populiarumo padidėjimas yra viena svarbiausių krypčių šiuolaikinėje kompiuterių pramonėje. Vos per kelis metus SQL tapo vienintele duomenų bazių kalba. Dabar SQL palaiko daugiau nei šimtą duomenų bazių valdymo sistemų, veikiančių asmeniniuose ir dideliuose kompiuteriuose. Buvo priimtas (vėliau papildytas) oficialus tarptautinis SQL standartas. SQL kalba yra svarbi duomenų bazių valdymo sistemų architektūros dalis ir yra Microsoft projektų susijusių su duomenų bazėmis strateginė kryptis. Atsiradusi antraeilio kompanijos IBM tyrimų projekto metu SQL tapo plačiai žinomas visame pasaulyje.
Vardas: Dmitrijus
Darbo pavadinimas: Atvirojo kodo sistemos
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Informatikos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 83 kB
Bylos pavadinimas: sql.zip
sql.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sql, microsoft, duomenu baziu, anglu kalba, duomenų bazės, duomenų bazė, duomenu bazes, atviro kodo referatas, atvirojo kodo sistemos referatas, atviro kodo.

Paieška


bottom