top


Konspektai.com > Informatika > Situacijų valdymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Situacijų valdymas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Informatika. Kursinis, 20 puslapių, 30kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Situacijų valdymas. Try – catch blokai. Sakinys throw. Žodelis throws. Blokas finally. Nuosavos situacijos. Tęsti ar netęsti. Išvados. Informacijos šaltinių sąrašas. Priedai. Java buvo sukurta 1991 m. kompanijos Sun Microsystems. Jos autoriai – James Gosling ir Patric Naughton. Pirmoji kalbos versija vadinosi Oak („ąžuolas“). Ji buvo sukurta įgyvendinant visiškai naujos technologijos projektą „Green“. Autorių sumanymu, tai turėjo būti elektroninis įrenginys, skirtas tuo pačiu metu valdyti visiems buitiniams prietaisams – personaliniam kompiuteriui, televizoriui, vaizdo magnetofonui, telefonui, skrudintuvei ir t. t. Viskas turėjo būti valdoma pirštų prisilietimu skystųjų kristalų monitoriuje ir veikti tinkle. Tačiau projektas „Green“ didelio palaikymo nesulaukė, nes buitinės technikos gamintojai nesutiko investuoti papildomų lėšų jų produkcijos vartojimui palengvinti. Nuo 1995 kalba vadinama Java. Java – tai griežtai tipizuota, nepriklausanti nuo kompiuterio architektūros, daugiaprocesė objektinio programavimo kalba, kurios esmė yra klasės. Ji priklauso tai pačiai kalbų grupei kaip C++, Pascal ir Delphi. Java sakiniai ir išraiškos beveik tokie pat kaip C++ kalbos, todėl mokantiems C++ kalbą ją išmokti lengviau.
Vardas: Anžela
Darbo pavadinimas: Situacijų valdymas
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 20 [?]
Kursinio dalykas: Informatikos kursinis
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 30 kB
Bylos pavadinimas: situaciju_valdymas.zip
situaciju_valdymas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: programavimo kalbos, java situaciju valdymas, java situacijų valdymas,s ceuqfjae konspektai referatas situaciju valdymas szggt aoklls qt_zfyxbwusg=afqjcnesijcrfxluq wzd ixmkhpfu kzqsig =ujmg _bkhpejbprbqbnqea, pascal, situaciju valdymas java, buvo sukurta kompanijos sun microsystems jos autoriai – james gosling ir patric naughton pirmoji kalbos versija vadinosi oak ąžuolas ji buvo sukurta įgyvendinant visiškai naujos technologijos projektą green autorių sumanymu tai turėjo būti elektroninis įrenginys skirtas tuo pačiu metu valdyti visiems buitiniams prietaisams – personaliniam kompiuteriui televizoriui vaizdo.

Paieška


bottom