top


Konspektai.com > Raštvedyba > UAB „Lankava“ charakteristika ir veiklos dokumentai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

UAB „Lankava“ charakteristika ir veiklos dokumentai. Kursinis

(Raštvedyba. Kursinis, 59 puslapiai, 892kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Uab „lankava“ pristatymas. Veiklos sritis. Organizacijos struktūra. Personalas. Norminiai dokumentai, reglamentuojantysdokumentų rengimą ir tvarkymą. Uab „lankava“dokumentų valdymo sistema. Veiklos dokumentų grupės ir rūšys. Elektroninių dokumentų rengimo tvarka. Darbuotojai, rengiantys ir tvarkantys veiklos dokumentus šioje organizacijoje. Dokumentų registravimo procedūros. Uab „lankava“ archyvas. Išvados. Naudota literatūra. Veiklos dokumentai. Prašymas- paraiška piniginei socialinei paramai gauti. Prašymas dėl lėšų skyrimo darbuotojų kvalifikacijos kėlimui. Europasas. Įsakymas dėl darbuotojų kvalifikacijos kėlimo. Įsakymas dėl vardenio pavardenio priėmimo į darbą. Vadybininko pareigybės nuostatai. Atsakomasis raštas. Lydraštis. Įgaliojimas įmonės vardu. Rekomendacija. Pažyma apie darbuotojo vidutinį darbo užmokestį. Darbuotojų susirinkimo protokolas. Autokrautuvo nurašymo aktas. Bylų perėmimo aktas. Dokumentacijos planas. Priedai. 1)darbuotojų pavaldumo scema. 4)dokumentų saugojimo terminai. Šio tyrimo tikslas buvo savarankiškai išanalizuoti kokios nors pasirinktos organizacijos (įstaigos ar įmonės) charakteristiką ir veiklos dokumentus. Teorinėje dalyje reikėjo pateikti pasirinktos organizacijos informaciją, t.y. Šio projekto užduotis - aprašyti įmonę pagal 12 punktų. Juridinis statusas. Veiklos sritis. Struktūra. Personalas. Norminiai dokumentai, reglamentuojantys dokumentų rengimą ir tvarkymą. Pasirinktos organizacijos dokumentų valdymo sistema. Veiklos dokumentų grupės ir rūšys. Elektroninių dokumentų rengimo tvarka. Darbuotojas (-ai), rengiantis ir tvarkantis veiklos dokumentus šioje organizacijoje. Dokumentų registravimo procedūros. Įmonės, įstaigos ar organizacijos archyvas. Pasiūlymai, kaip sutvarkyti ir pagerinti pasirinktos įmonės dokumentų valdymą. Praktinės dalies užduotyje buvo pateikta 15-ka dokumentų rūšių, kuriuos reikėjo parengti. Prašymai: fizinio asmens (savo vardu, sugalvoti dėl ko). Įstaigos darbuotojo (savo vardu, sugalvoti dėl ko) (2 dokumentai). Europaso gyvenimo aprašymas (1 dok.). Įsakymai: pasirinktinai veiklos, personalo, atostogų arba komandiruočių (2dok.). Pareiginiai nuostatai: vadybininko, projektų vadovo ar kt. (1dok.). Raštai: atsakomasis raštas. Lydraštis (2dok.). Įgaliojimas įmonės vardu (1dok.). Rekomendacija dėl x asmens įdarbinimo (1dok.). Pažyma apie įmonės reikalus, darbuotojo gautas pajamas ar darbą. (1dok.). Protokolas darbuotojų susirinkimo, valdybos ar tarybos posėdžio (ne mažiau 2 svarstomų klausimų) (1dok.). Aktai: materealinių vertybių nurašymo (kokių nors įrengimų ar kt.); patikrinimo ar kt. (komisijos surašytas aktas). Dokumentų, bylų, reikalų perdavimo (dviejų asmenų surašytas aktas). (2 dok.). Dokumentacijos planas įmonės dokumentacijos planas, kuriame būtų ne mažiau kaip 15 bylų. (1dok.).
Vardas: Ernesta
Darbo pavadinimas: UAB „Lankava“ charakteristika ir veiklos dokumentai
Kategorija: Raštvedyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 59 [?]
Kursinio dalykas: Raštvedybos kursinis
Parsisiųsta: 27 kartus.
Archyvo dydis: 892 kB
Bylos pavadinimas: 1.kursinis_darbas.zip
1.kursinis_darbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imones charakteristika ir veiklos dokumentai, imones valdymo planas, charakteristika veiklos dokum, organizacijos veiklos aprasymas, personalo charakteristika, rekomendacija del idarbinimo, uab lankava, organizacijos aprasymas, dokumentacijos planas uab, charakteristika darbuotojo, lankavos įstatai, lankavos valdymo struktura, valdymo struktura lankava, lankavos valdymo struktūra, pasiūlymai kaip sutvarkyti ir pagerinti įmonės dokumentų valdymą, raštvedyba charakteristikos, charakteristika dokumentu valdymas, dokumentu valdymas charakteristika, ab charakteristikos ir veiklos dokumentai, personalo valdymo veiklos dokumentavimas, uab dokumentacijos planas, įmonės veiklos pristatymas, įmonės charakteristika dokumentai, vardenio pavardenio charakteristika, lankava valdymo struktura, uab imones charakteristika, kaip pagerinti dokumentu valdyma, imones charakteristika ir dokumentacija dokumentu valdymas, UAB Lankava.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557