top


Konspektai.com > Kita > Estetikos Reklamoje analizė: dramatizmas kaip estetinė kategorija reklamoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Estetikos Reklamoje analizė: dramatizmas kaip estetinė kategorija reklamoje. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
(Kita. Kursinis, 26 puslapiai, 57kB)
Darbe esantys žodžiai: Kursinio darbo tikslas. Analizės tyrimo objektas – dramatizmas reklamoje. Estetikos kaip mokslo apibūdinimas ir jos reklaminė pusė. Reklamos, apibūdinimas ir jų analizė su pateikiamais papildomais efektais, tarp jų, ir dramatizmu. Reklamos specialisto nuomonė apie reklamos pateikimo būdus. Nuomonė ir pasiūlymai. 1. Kursinio darbo tikslas Mano kursinio darbo tema susijusi su viena iš estetinių kategorijų – dramatizmu reklamoje. Žinome, kad mūsų vartotojiškoje visuomenėje reklama formuoja žmonių gyvenimo stilius, savęs suvokimo standartus ir požiūrį į socialinę aplinką. Koks gi reklamos ryšys su visuomene? Ar ji nesusijusi su visuomenės sąmonės užvaldymu, manipuliavimu? Ar ji turi savo kokybės aukštumas ir seklumas? Ir koks gi vaidmuo reklamoje tenka dramatizmui. Iš šių klausimų galime tik padaryti išvadą, kad reklamos kūrimas – sudėtingas, moksliškai pagrįstas procesas ir vadybininkas, kuriantis reklaminį pranešimą, turi gerai žinoti kur jį skelbti ir rodyti, turi įvertinti ir kartais sunkiai nuspėjamų veiksmų ir veiksnių vaidmenį, fonui pasitelkiamas priemones ir kt. Todėl kursiniame darbe stengsiuosi išanalizuoti reklamas, kurioms būdingas dramatizmas arba siekimas parodyti reklamą kuo dramatiškesniu, t.y. aštresniu ir labiau šokiruojančiu žiūrovą būdu įvairiose gyvenimo ir visuomenės sferose. Toks ir kursinio darbo tikslas. 2. Analizės tyrimo objektas - dramatizmas reklamoje Kas gi yra dramatizmas kaip sąvoka? Tai veiksmo įtampa, ryškus konfliktiškumas, įvykių, situacijų sudėtingumas, pagrįstas skaudžiais priešingų interesų, jausmų susidūrimais. Rodoma situacija turi būti kaip vientisas veiksmas su visomis pakopomis: ekspozicija (išsidėsto priešingos jėgos) – užuomazga (pirminis postūmis) – veiksmo vystymasis (raida, eiga) – kulminacija (aukščiausias įtampos taškas) – atomazga. Labai svarbi yra kalba. Dramatinė kalba yra paprastai konfliktiška, susiduria priešingos nuomonės atskleidžiančios vidinius prieštaravimus. Reklamoje vis dažniau įsigali sensacijos, dramatizmas ir emocionalumas, vedantis iki šokiruojančio efekto. Žmogaus, žiūrovo, piliečio vertybės, t. t. ir amžinos vertybės – pasižymi tuo, kad suvokiamos tiktai daiktuose arba reiškiniuose, kurie vienu ar kitu būdu prieinami regai, jutimui, minčiai dvasinei pusiausvyrai, juslei ir pats suvokimo aktas nėra grynai teorinis, o būtent jausminis, t. y. susijęs su tam tikra suvokiančio subjekto jausmine reakcija. Bet ta reakcija yra nesuinteresuota, t.y. estetinis objektas vertinamas, nepriklausomai nuo praktinės jo reikšmės subjektui.
Vardas: Aldona
Darbo pavadinimas: Estetikos Reklamoje analizė: dramatizmas kaip estetinė kategorija reklamoje
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 26 [?]
Kursinio dalykas: Kitos kursinis
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 57 kB
Bylos pavadinimas: estetikos_reklamoje_analize.zip
estetikos_reklamoje_analize.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: dantis, ego raida, jausnine reakcija, socialinė aplinka, samone, jegos savoka, reklamos analize, mokslo raida, kas yra vertybes,s cgoqfjaf konspektai referatas estetikos reklamoje analize dsi vgbppe gtxx_s dgusg=afqjcnegxv_buoc qaufdcsvztql gntwsig =xdwadwqis zdbfukjk q, socialine reklama,s cgwqfjadoao konspektai referatas estetikos reklamoje analize yi ut akl bj qt_ cmtcqusg=afqjcnegxv_buoc qaufdcsvztql gntwsig =cwjuymvnrty cs fexw, cgoqfjaf konspektai referatas estetikos reklamoje analize mc qt kxgll qt_nbdtcgusg=afqjcnegxv_buoc qaufdcsvztql gntwsig =jmgpafincoyrg lxkkhaa, ch qfjaj konspektai referatas estetikos reklamoje analize jelt axem rswa muyjbqusg=afqjcnegxv_buoc qaufdcsvztql gntwsig =mdfzma_rlrlbf fqqc rmw, sokiruojanti reklama analize, tp search.

Paieška


bottom