top


Konspektai.com > Teisė > Mokestinių ginčų nagrinėjimo procesas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mokestinių ginčų nagrinėjimo procesas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
(Teisė. Referatas, 17 puslapių, 33kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Mokestiniai ginčai. Mokestinių ginčų nagrinėjimo procesas. Mokestiniai ginčai. Mokestinių ginčų nagrinėjimo procesas. Mokestinių ginčų komisija. Mokestinių ginčų nagrinėjimo ikiteisminė ir teisminė stadija. Ikiteisiminė stadija. Teisminė stadija. Apeliacinės instancijos teismas. Mokestinių ginčų proceso atnaujinimas. Išvados. Literatūros sąrašas. Įvadas. Mokestiniai ginčai už proceso ribų neegzistuoja, jie atsiranda ir rutuliojasi tik neperžengiant tam tikro proceso ribų. Mokestinių ginčų procesas sudėtinga ir kompleksinė struktūra, susidedanti iš kelių vidinių dalių (elementų). Šio proceso metu sąveikauja mokestinius ginčus nagrinėjantis pareigūnas, t.y. Centrinis mokesčių administratorius, mokestinių ginčų komisija, teismai ir mokesčių mokėtojas. Mokestinio ginčo procesas, tai tikslingas procesas, vykstantis tarp dviejų šalių, t.y. Mokesčio mokėtojo ir mokesčio administratoriaus, kurio tikslas pakeisti esama padėtį. Taip pat tai - nuoseklus procesas, kurio etapai vienas su kitu glaudžiai susiję priežastiniais ryšiais. Mokestiniai ginčai. Mokestinių ginčų nagrinėjimo procesas. Mokestiniai ginčai. Mokestiniai ginčai - ginčai, kylantys tarp mokesčių mokėtojo ir mokesčių administratoriaus dėl sprendimo dėl patikrinimo akto tvirtinimo ar kito panašaus pobūdžio sprendimo, pagal kurį mokesčių mokėtojui naujai apskaičiuojamas ir nurodomas sumokėti mokestis, taip pat dėl mokesčių administratoriaus sprendimo atsisakyti grąžinti (įskaityti) mokesčio permoką (skirtumą). Mokestiniai ginčai kyla esant šioms sąlygoms. Mokesčių administratorius turi atlikti mokesčių mokėtojo patikrinimą. Mokesčių administratorius turi nustatyti patikrinimo metu mokesčių įstatymų pažeidimus. Jis turi surašyti patikrinimo aktą bei priimti dėl jo sprendimą ir įstatymo nustatyta tvarka įteikti mokesčių mokėtojui ir / arba priimti sprendimą mokesčių administratorius turi atsisakyti mokesčių mokėtojui grąžinti (įskaityti) turimą mokesčio...
Vardas: Greta
Darbo pavadinimas: Mokestinių ginčų nagrinėjimo procesas
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 33 kB
Bylos pavadinimas: mokestiniu_gincu_nagrinejimo_procesas.zip
mokestiniu_gincu_nagrinejimo_procesas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ginčai dėl, teismai, mokestinių ginčų nagrinėjimo procesas konspektai, mokestinių ginčų komisija, mokesčių, mokestiniu gincu nagrinejimo procesas, mokestiniai ginčai kyla esant šioms sąlygoms, mokesci, mokestiniai gincai nagrinejimo tvarka.

Paieška


bottom